TV der bevæger dig

Fredericia-spiller får olympisk fødselsdagsgave

FC Fredericia-spilleren Mathias Hebo Rasmussen fylder tirsdag 21 år og fik en olympisk fødselsdagsgave,. Han nu er på vej til Rio som hasteindkaldt til det danske OL-landshold i fodbold.

Mathias Hebo Rasmussen fylder i dag 21 år og fejrer fødselsdagen på et fly til Rio, da han i går blev hasteindkaldt til OL-landsholdet. Foto: Joan Barløse, FC fredericia

Når det danske fodboldlandshold tager hul på turneringen ved de Olympiske Lege i Rio om få dage, så er det med en spiller fra FC Fredericia i truppen.
 
Mathias Hebo Rasmussen fylder i dag 21 år og fejrer fødselsdagen på et fly til Rio, da han i går blev udtaget af OL-landstræner Niels Frederiksen til truppen efter afbud fra den skadede Randers-spiller Nicolai Poulsen.
 
- Det var ikke lige det, jeg havde regnet med, da jeg tog til træning i morges. Men det er noget, jeg har håbet på og drømt om, så det er sindssygt stort, og jeg glæder mig enormt meget, siger Mathias Hebo Rasmussen..
 
For FC Fredericia var der ikke nogen tvivl om, at Mathias Hebo Rasmussen skulle have grønt lys til at tage til Brasilien.
 
- Først og fremmest er vi meget glade på Mathias’ vegne. Vi er stolte af, at han skal til OL, og det er noget, man kun oplever en gang i livet, så den vil vi selvfølgelig ikke stille os i vejen for, siger direktør Stig Pedersen i en pressemeddelelse.

Mathias Hebo Rasmussen kom til FC Fredericia i februar fra superligaklubben FC Nordsjælland.
 
- Vi må så undvære Mathias i minimum en turnerings- og pokalkamp. Men vi forventer at få en glad og motiveret spiller tilbage, som igen er klar til at tørne ud for FC Fredericia om et par uger. Det er klart, at på den korte bane er det en svækkelse af vores trup, men vi var aldrig i tvivl om at sende ham af sted, lyder det fra Fredericia-direktøren.

De lokale superliga-klubber Sønderjyske og Esbjerg fB har også spillere på OL-landsholdet.

Læs også Esbjerg og Sønderjyske præger OL-landsholdet i fodbold

I Fredericia vil der blive holdt ekstra godt øje med OL denne gang, hvor en af holdets spillere nu er med.
 
- Så synes vi også, at det er sjovt for Fredericia, at en fra byen skal med til OL. Det er første gang, FC Fredericia har en olympisk deltager med til legene, så nu vil vi se indmarchen med lidt større interesse.
 
 

 

Mest sete på tvsyd.dk