TV der bevæger dig

JOBOPSLAG

Tre digitale indholdsspecialister til TV SYD – vil du med på holdet?

BEMÆRK: ANSØGNINGSFRISTEN ER OVERSKREDET

TV SYD etablerer i 2020 en helt ny digital redaktion, og til den søger vi tre nye medarbejdere med stærke digitale kompetencer, der kan være med til at sætte yderligere skub i TV SYDs udvikling, så vi kan indfri ambitionerne om, at vores indhold skal være værd at bruge tid på og engagere sig i – på alle platforme.

Har du svært ved at få armene ned over den digitale journalistiks fantastiske muligheder, og er du lige så tosset med regionale historier som os, er det måske dig, vi leder efter? Især hvis du også brænder for at udvikle og eksperimentere og gerne vil arbejde et sted, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

Erfaren digital redaktør til TV SYD

 

Om stillingen
Som digital redaktør på TV SYD er det din primære opgave at udvælge, udvikle og prioritere dagens store og små historier fra Syd- og Sønderjylland på TV SYDs digitale og sociale platforme. Du sikrer høj kvalitet i vores digitale journalistik og er forsideansvarlig for tvsyd.dk.

Du bliver daglig leder af TV SYDs nye digitale redaktion, der består af reportere, videojournalister og grafikere og udkommer med nyheder, grafik, baggrund, overblik, video og stærke fortællinger mange gange om dagen. Du arbejder tæt sammen med husets øvrige redaktioner, så vi sikrer, at prioriterede historier bliver fortalt på flere platforme – men altid på platformenes præmisser og med brugerne i centrum.

Du vil også få mulighed for at arbejde med indholdsudvikling til digitale formater samt blive involveret i journalistiske projekter både i huset og sammen med TV 2 og andre TV 2-regioner.

Om dig
Du har flere års erfaring med produktion og redigering af digital journalistik og besidder høj journalistisk integritet og et velfungerende etisk kompas. Vi forestiller os, at du har arbejdet som forsideredaktør, nyhedsredaktør eller jourhavende på en redaktion, der udkommer digitalt.

Derudover forventer vi:

 • At du sætter kvalitet højt og stiller store krav – både til dig selv, dine kolleger og dine chefer
 • At du rykker hurtigt og bevarer overblikket, når det skal gå stærkt
 • At du er en overbevisende igangsætter og sparringspartner, der kan lide at gå forrest
 • At du er en dygtig rubriksnedker og har stor indsigt i den digitale journalistiks virkemidler, fortællemuligheder og produktionsforhold
 • At du med sikker hånd bruger real time-statistikværktøjer og data til at optimere indhold og trafik
 • At du har personlig gennemslagskraft og kan argumentere for dine idéer
 • At du har lyst til at inspirere og dele ud af din viden, så vi løfter os digitalt

Skarp digital reporter til TV SYD

 

Om stillingen
Som digital reporter på TV SYD er det din primære opgave at producere korte nyheder og længere, gennemarbejdede historier og fortællinger, der benytter sig af den fulde digitale værktøjskasse.

Du bliver en del af TV SYDs nye digitale redaktion, som servicerer forskellige målgrupper med blandt andet nyheder, video og stærke fortællinger på en lang række platforme. Du vil også blive involveret i journalistiske satsninger og projekter.

Om dig
Du er først og fremmest nyhedsjournalist. Velorienteret, idérig og engageret – og med masser af fortællelyst. Desuden har du flere års erfaring med at udvikle, producere og distribuere historier digitalt og ved, hvad der virker på forskellige platforme.

Derudover forventer vi:

 • At du kan omsætte redaktionelle idéer til digitale produkter, som brugerne engagerer sig i
 • At du skriver fejlfrit, har et godt sprog og kan skære en skarp nyhed efter nyhedstrekanten i søvne, men også arbejder hjemmevant med fortællemodeller, der skaber fremdrift og fastholder læserne
 • At du mindst lige så gerne vil udkomme i billeder, video, grafik eller quiz som i en klassisk tekstnyhed til web
 • At du kan sælge din historie og ikke giver op, før du har fundet den gode rubrik, der både holder, hvad den lover, og samtidig får brugerne til at læse historien
 • At du bruger analyseværktøjer og data til at optimere dit indhold
 • At du har erfaring med og kan se værdien i at arbejde med redaktionel SEO
 • At du vil kæmpe for at bringe dagens historier om det, der optager og er relevant for syd- og sønderjyderne, videre
 • At du har højt tempo og kan arbejde både selvstændigt og sammen med dygtige kolleger
 • At du har lyst til at dele din viden, så hele huset får glæde af de evner, du kommer med

Kreativ digital videoklipper til TV SYD

 

Om stillingen
På TV SYD producerer vi hver uge mange timers levende billeder, og som digital klipper er det din opgave at sammensætte det bedste materiale til stærke og engagerende videohistorier og udbrede dem på tvsyd.dk og andre interne såvel som eksterne platforme.

Du skal sparre med og tage imod materiale fra reportere og fotografer ude i marken og herefter klippe det sammen til videoer, som syd- og sønderjyderne har lyst til at trykke play på og engagere sig i. Fremover kommer vi til at arbejde målrettet med fire forskellige korte videoformater: Den nære (case)historie, reportagen, meningsklippet og øjeblikket (vi enten griner af eller græder over). Men vi er altid friske på at eksperimentere, og det skal du også være.

Du bliver en del af TV SYDs nye digitale redaktion og kommer til at arbejde tæt sammen med en række forskellige redaktionelle og tekniske specialister – blandt andre vores webproducer. Du vil også få mulighed for at blive involveret i udvikling af videografikker, -formater og -koncepter.

Om dig
Du har erfaring med videoproduktion, gerne fra en nyhedsredaktion eller en anden journalistisk arbejdsplads. Det er ikke så vigtigt for os, om du har en klassisk journalistisk uddannelse bag dig. Det afgørende er, at du kan spotte de gode historier og er hamrende dygtig til at sætte levende billeder sammen kreativt, på nye måder og skræddersyet til digitale platforme.

Derudover forventer vi:

 • At du er skarp på fortælleteknik og visuelle virkemidler, der er nødvendigt på især sociale medier for at fange og fastholde brugernes interesse og skabe engagement
 • At du har solid erfaring med videoredigering med for eksempel Premiere Pro
 • At du kan skrive og stave korrekt
 • At du har styr på at sælge og distribuere dit videoindhold, så flest mulige brugere får øje på det
 • At du kan bruge analyseværktøjer og data til at optimere indhold
 • At du har lyst til at lære fra dig, så vi konstant bliver stærkere og bedre på video

Om TV SYD

TV SYD er en af TV 2 Regionerne. Vi dækker Syd- og Sønderjylland, den sydligste del af Øst- og Midtjylland og Sydslesvig. Vi er 91 ansatte, som elsker det, vi laver, og har en fælles passion for den gode historie. Hver eneste dag producerer vi tværmedielt indhold til tv, web, apps og eksterne platforme som Facebook, Instagram og YouTube.

Vi tilbyder:

 • En afvekslende hverdag i et ambitiøst mediehus, som vægter faglighed og kvalitet højt og har fuld fart på udviklingen
 • En sjov arbejdsplads med en god og uhøjtidelig stemning og venlige og hjælpsomme kolleger, der sætter sammenhold højt

For alle tre stillinger gælder det, at det er en fordel, hvis du allerede bor i eller er klar til at flytte til en af de 14 kommuner, som TV SYD dækker, men det er ikke et krav.

Vi glæder os til at modtage dit cv, en motiveret ansøgning og et par relevante eksempler på digitale produktioner eller videoer, du har klippet, som du er særligt stolt af. Send det til job@tvsyd.dk, og husk at skrive i emnefeltet, hvilken stilling du søger.

Ansøgningsfristen er 6. januar 2020.

Fakta om stillingerne

Stillingstyper: Fuldtidsansættelser

Arbejdssted: TV SYD, Media Park 1, 6000 Kolding

Tiltrædelse: Snarest muligt

Ansøgningsfrist: 6. januar 2020

Kontakt:
Redaktionschef Louise Kielstrup, 21 28 23 59, loki@tvsyd.dk
Chefredaktør Jesper Nygaard, 20 55 19 83, jeny@tvsyd.dk