TV der bevæger dig

Regionsrådsmedlem Pia Tørving pludselig død

I dag, fredag 3. april, er regionsrådsmedlem Pia Tørving, Odense, uventet og pludseligt er afgået ved døden, blot 65 år gammel.

Regionsrådsmedlem Pia Tørving, Odense, er pludselig og uventet afgået ved døden, blot 65 år gammel. Foto: Region Syddanmark

Pia Tørving har siden 2009 været regionsrådsmedlem i Region Syddanmark valgt for Socialdemokratiet. Hun var medlem af  Forretningsudvalget, Psykiatri- og socialudvalget, Anlægs- og innovationsudvalget og næstformand i Digitaliseringsudvalget.

Pia Tørving var desuden udpeget til Kunstudvalg Nyt OUH, Det Fælles Kunstudvalg, Nyt OUH/Nyt SUND, Hospice Fyn, Videnskabsetisk Komité, Ungetilbuddet på Center for Høretab, Fordelingsudvalg Fyn, Psykiatrisk dialogforum og Kontaktforum for handicap.

Politisk brændte Pia Tørving bl.a. for lighed i sundhed, psykiatrien, et sammenhængende sundhedsvæsen og sociale klausuler, skriver Region Syddanmark i en pressemeddelse.

Ud over at være regionsrådsmedlem arbejdede Pia Tørving som formand for HK Kommunal Midt i Odense. Hun var også i 25 år ansat på OUH, bl.a. som ekspeditionssekretær med det Rummelige Arbejdsmarked som arbejdsområde.

Pia Tørving efter- og videreuddannede sig gennem sit arbejdsliv med bl.a. merkonom-, TR-uddannelse og diplomuddannelse.

Privat efterlader hun sig 2 børn og 4 børnebørn og var bosat i Odense.

Mest sete på tvsyd.dk