Serie
Sådanmark

Sådanmark, medvært Thomas Sonne-Schmidt (1:2)

Hvem skulle have troet, at et projekt, hvor 19 kontanthjælpsmodtagere bliver trænet op til en lang og krævende cykeltur, er nøglen til at få dem i job eller uddannelse? Det gjorde dagens medvært, Thomas Sonne-Schmidt, som er projektleder for “Unge På Toppen”, som projektet hedder. Hør historien om det succesfulde projekt, når han i dag er Annemette Voss Fridthjofs medvært i Sådanmark. Vi skal også møde Kevin Petersen, som brænder for at skabe et godt miljø i skatehallen i Nykøbing Falster. Og så skal vi møde to venner fra Løkken, som på eget initiativ har udgivet en fotobog, som er lidt af en kærlighedserklæring til byen.
4/7/2018

Sådanmark rummer de store og små hverdagshistorier fra hvert eneste hjørne af Danmark. Historier om, hvordan vi danskere lever vores liv, hvad der rører os, og de begivenheder, som samler os. Alle fortalt og leveret af de otte TV 2 regioner.

Henriette Honoré og Annemette Voss er værter på det nye program, og med sig i studiet får de hver dag en ny, gennemgående gæst. Gæsterne er kendte såvel som ukendte, men altid godt selskab.