TV der bevæger dig

54-årig kvinde blev dræbt med knivstik og hammerslag

En 54-årig kvinde, der onsdag eftermiddag blev fundet dræbt ved et butikscenter i Sønderborg, mistede livet som følge af knivstik og slag med en hammer. Eksmand varetægtsfængslet.

Syd- og Sønderjyllands Politi modtog onsdag klokken 15.53 anmeldelse om fundet af en livløs kvinde ved Aldi på Grundtvigs Plads i Sønderborg Foto: Localeyes.dk

Det fremgår af den drabssigtelse, som blev læst op ved indledningen af grundslovsforhøret ved Retten i Sønderborg, hvor en 52-årig mand stod sigtet for drab.

Ifølge sigtelsen blev den 54-årige kvinde ved 15.30-tiden i går dræbt med knivstik i bryst og hals og efterfølgende slag med en hammer. Det fortæller TV SYDs reporter fra retten.

Grundlovsforhøret resulterede i, at den 52-årige mand blev varetægtsfængslet i fire uger. Kendelsen blev ikke kæret til landsretten. Den dræbte er den 52-åriges tidligere ægtefælle, oplyste anklageren i retten.

Syd- og Sønderjyllands Politi modtog onsdag klokken 15.53 anmeldelse om fundet af en livløs kvinde ved Aldi på Grundtvigs Plads i Sønderborg.

Klik og se mere på Localeyes.dk

Politi og redningsberedskab kom hurtigt til stedet, hvor en læge fra redningsberedskabet kunne konstatere, at kvinden var død. 

Læs også 52-årig mand i grundlovsforhør sigtet for drab på kvinde i Sønderborg

Politiet anholdt mindre end en halv time efter anmeldelsen en 52-årig mand på Grundtvigs Plads og sigtede ham for drab. 

Efter oplæsningen af sigtelsen bad anklageren om lukkede døre. Dommeren fulgte ønsket, efter at have givet den sigtede mand lejlighed til at tage stilling til, om han kunne erklære sig skyldig.

Den 52-åriges forsvarer oplyste retten om, at den 52-årige ikke umiddelbart ønskede at forholde sig til sigtelsen, hvorefter grundlovsforhøret fortsatte for lukkede døre.

Det er det andet drab i år i Sønderborg. Tirsdag den 14. januar blev en 40-årig kvinde dræbt i sin lejlighed i Sønderborg. Hendes tidligere samlever er varetægtsfængslet og sigtet for drabet.

 

 

Mest sete på tvsyd.dk