Jan Pytlicks første herre-træning i 22 år - målet er medaljer

Sønderjyske har store forventninger til den tidligere så succesfyldte landstræner for kvindelandsholdet, der havde første arbejdsdag med Sønderjyskes herreligahold.

For første gang i 22 år stod den tidligere landstræner for kvindelandsholdet mandag formiddag i spidsen for træningen af et herrehold, da Jan Pytlick havde sin første træning med Sønderjyskes herreligahold.

Han  var senest træner på herresiden i GOG fra 1997 til 1998. Derefter blev han landstræner for Danmarks kvinder.

Træningen  i Broager Sparekasse Skansen i Sønderborg var begyndelsen på en treårig aftale mellem Pytlick og Sønderjyske. 

- Vores målsætning er helt klar. Vi går med Jan Pytlick som cheftræner efter en plads i slutspillet i hver eneste sæson om mesterskab og medaljer, siger sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt.

Det er forventninger, som Jan Pytlick er helt afklaret med.

- Vi går også på sigt efter at komme i semifinale og finalen om det danske mesterskab. Det er et helt klart mål, siger Jan Pytlick, der har afløst Kasper Christensen som cheftræner Sønderjyske.

Mandag formiddag havde Jan Pytlick sin første træning med Sønderjyskes herreligahold.

Samme Kasper Christensen blev iøvrigt netop i dag  præsenteret som ny cheftræner for Herning-Ikasts kvinder i ligaen. Han skulle først være tiltrådt til næste sæson - men afløser nu øjeblikkeligt den hidtidige træner Mathias Madsen.

Jan Pytlick