Leukæmiramte Ida Marie får opfyldt ønske: - Vi er evigt taknemmelig

Foreningen Make-A-Wish har sammen med lokale frivillige i Guderup bygget et børneværelse til fireårig Ida Marie. Et værelse, der har været et stort ønske.

Lidt genert går fireårig Ida Marie Hoffmann-Hansen med sin mor i hånden op mod det anneks familien har fået bygget i haven i Guderup på Als.

Det er første gang, hun skal se, hvad annekset gemmer på. Bag døren er alt fra enhjørningebamser og et dukkehus til børnebøger og et lille bord med to skamler. Alt sammen ting der passer ind på et børneværelse.

Et værelse, der har stået højt på ønskesedlen hos leukæmiramte Ida Marie Hoffmann-Hansen.

- Det har været et stort ønske længe, så det er helt vildt, at der har været så mange involveret i det her kæmpe projekt. Vi er evig taknemmelige over, at nogen vil gøre det for hendes skyld, siger den fireåriges mor Mette Hoffmann-Hansen.

quote

For os handler det om at sprede glæde og håb.

Louise Dupont, regionsansvarlig, Make-A-Wish

Ida Marie Hoffmann-Hansen var halvandet år, da hun fik akut leukæmi.
Ida Marie Hoffmann-Hansen var halvandet år, da hun fik akut leukæmi.
Foto: Anni Kirkeby Lauridsen, TV SYD

Make-A-Wish

Da den fireårige sønderjyde var halvandet år, blev hun ramt af akut leukæmi. I et år fik hun kemo hver anden dag, og i det seneste halve år har behandlingen bestået af piller.

Sygdommen var en stor forskrækkelse for Ida Marie Hoffmann-Hansens familie, som ikke har kunnet opfylde den lille piges ønske, da opsparede penge er gået til behandling.

Derfor begyndte projektet om børneværelset til Ida Marie Hoffmann-Hansen, da Mette Hoffmann-Hansen sendte en ansøgning til Make-A-Wish. En forening, som opfylder ønsker for børn mellem tre og 18 år med livstruende sygdomme.

- Det er jo under triste omstændigheder, at vi får ansøgninger, men for os handler det om at sprede glæde og håb oven på en rigtig svær periode, som Ida Marie for eksempel har oplevet, siger Louise Dupont, der er regionsansvarlig i Make-A-Wish.

Der var 12 forskellige virksomheder, der i samarbejde opfyldte Ida Marie Hoffmann-Hansens ønske.
Der var 12 forskellige virksomheder, der i samarbejde opfyldte Ida Marie Hoffmann-Hansens ønske.
Foto: Privatfoto

Lokale frivillige

Foreningen tog kontakt til Bjarke Fynsk, der er direktør i byggefirmaet Fynsk og Søn i Nordborg, for at opfylde Ida Marie Hoffmann-Hansens ønske.

I samarbejde med 11 andre lokale virksomheder er den lille piges store ønske blevet opfyldt. Hver virksomhed har frivilligt bidraget til at levere alt fra beton og vinduer til legetøj og gardiner.

- Vi er alle blevet bløde om hjertet, når vi hører en historie som Ida Maries. At se hende og familiens ansigter i dag har været det hele værd, siger Bjarke Fynsk.

For den lille generte sønderjyde viste en langstrakt arm, hvor glad hun var over hendes nye værelse.