Sommer Pop Up: Buttenschøn og Chief 1 gav koncert i Geografisk Have

Thomas Buttenschøn og Chief 1 giver koncert i Geografisk Have i forbindelse med Sommer Pop Up-koncerterne, som er et samarbejde mellem TV SYD og MusikKolding.

Torsdag var det igen tid til en Sommer Pop Up-koncert, der er et samarbejde mellem TV SYD og MusikKolding.

Fire artister, fire datoer og fire lokationer med musik under den åbne himmel i Kolding.

Denne gang var det det musikalske makkerpar Thomas Buttenschøn og Chief 1, som optrådte ved Dansk Melodi Grand Prix 2021 med sangen 'Højt over skyerne', der indtog Geografisk Have i Kolding.

De to står også bag sangene 'Alt er godt' og 'Sol i december', og de var også er at finde blandt numrene, som duoen diskede op med til Sommer Pop Up-koncerten.

På MusikKoldings Facebookside har de to musikere delt denne video.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.

Selvom koncerten er udsolgt, betyder det ikke, at du ikke har mulighed for at nyde musikken. Ligesom alle de andre Sommer Pop Up-koncerter kan koncerten med Buttenschøn og Chief 1 nemlig ses på TV SYD+, i appen TV SYD Play eller her på hjemmesiden klokken 19.55.

De næste to torsdage er det henholdsvis Hardinger Band og Mekdes, der giver koncert i det fri, og ved blot at tænde for fjernsynet klokken 20 kan du altså opleve dejlig sommer-musik direkte fra Kolding.

Program for Sommer Pop Up

Alberte Winding:

Torsdag den 24. juni 2021 kl. 20 på Koldinghus (UDSOLGT).

Thomas Buttenschön og Chief 1:

Torsdag den 1. juli 2021 kl. 20 i Geografisk Have (UDSOLGT).

Hardinger Band:

Torsdag den 8. juli 2021 kl. 20 på Danhostel Kolding (UDSOLGT).

Mekdes:

Torsdag den 15. juli 2021 kl. 20 på Godset Kolding (UDSOLGT).