TV der bevæger dig

16-årig død efter voldsom ulykke - føreren forsøgte at undvige hare

En hare var natten til søndag årsag til en ulykke, hvor fem unge væltede rundt i en bil ved Sønderborg. Ulykken kostede en 16-årig passager livet.

Ulykken skete kort efter klokken fire natten til søndag på Omfartsvejen ved Sønderborg, hvor en bil med fem lokale unge væltede rundt på taget. Foto: Localeyes.dk

Opdateret: Artiklen er opdateret med nye oplysninger fra politiet om en af passagerernes tilstand.

Ulykken skete kort efter klokken fire på Omfartsvejen ved Sønderborg, hvor en bil med fem lokale unge mænd i alderen 16 til 18 år kom i slyng og væltede rundt på taget.

Tre af de unge blev kvæstet ved ulykken, mens de sidste to slap med forskrækkelsen.

En 16-årig passager blev så hårdt medtaget, at det var nødvendigt i akuthelikopter at flyve vedkommende til behandling på Odense Universitetshospital, mens de to øvrige kvæstede blev kørt til sygehuset i Aabenraa.

Den 16-årige dreng er søndag eftermiddag død på hospitalet som følge af sine svære kvæstelser, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

De pårørende er underrettet.

Ingen mistanke om spritkørsel

- Den voldsomme ulykke skyldes, at en hare løb ud foran bilen med de fem unge mennesker - og da den 18-årige bilist ville undvige, kom køretøjet i slyng og væltede, siger vagtchef Ole Aamann fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Vagtchefen fortæller også, at der ikke er grund til at tro, at den unge bilist var påvirket af spiritus eller stoffer.

Omfartsvejen var lukket i begge retninger mellem Banegårdsgade og Hesselvej frem mod klokken 8 søndag morgen, mens der blev lavet tekniske undersøgelser og ryddet op på ulykkesstedet.

Mest sete på tvsyd.dk