17-årig sigtet for falsk anmeldelse

Den 17-årige pige fra Sønderborg, der i sidste uge indgav en anmeldelse på bortførsel og seksuelt overgreb, er blevet sigtet for falsk anmeldelse, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

En 17-årig pige fra Sønderborg fik i sidste uge meget opmærksomhed, efter hun anmeldte et overfald til politiet mandag morgen.

Ifølge pigens forklaring blev hun bortført af to mænd fra Ringriderpladsen til et ukendt sted, hvor hun blev offer for et seksuelt overgreb og blev tilbageholdt i tre timer af mændene.

Pigen har dog erkendt, at hun blot havde været ved en bekendt, og at det var noget, hun havde fundet på - og derfor har politiet nu valgt at sigte hende for falsk anmeldelse, oplyser Knud Kirsten, der er leder af lokalpolitiet i Sønderborg til TV SYD.

Knud Kirsten fortæller videre, at sagen vil blive overdraget til politiets juridiske afdeling, der skal afgøre, om sagen skal have et retsligt efterspil. Til sagen hører det også, at pigen på grund af sin alder ikke er myndig endnu, hvorfor det endnu er for tidligt at sige noget om, hvordan sagen ender.