TV der bevæger dig

17-årig sigtet for voldtægt og vold mod en ældre mand

Fredag middag blev en 17-årig dreng fremstillet i et grundlovsforhør i Sønderborg. Han er sigtet for voldtægt af en ældre mand.

En 17-årig dreng fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg for voldtægt af en ældre mand Foto: Jakob Schjødt-Pedersen, TV SYD.

Artiklen er opdateret med oplysninger fra en pressemeddelse fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

En 17-årig mand fra Sønderborg blev fredag ved et lukket grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg varetægtsfængslet i 14 dage i en sikret ungdomsinstitution, sigtet for grov vold og voldtægt mod en 72-årig svagelig mand fra Sønderborg.

Drengen er sigtet for at have tvunget den ældre mand til at udføre oralsex. Han er også sigtet for grov vold ved at have stukket manden fire gange på højre side af halsen, og han er nu varetægtsfængslet i to uger. 

Den 17-årige nægter sig skyldig, men har ikke kæret varetægtsfængslingen.

Hændelsen fandt sted den 29. juni, hvor den 72-årige blev overfaldet i sin bolig i byen. De to personer har ikke nogen indbyrdes relation.

Ifølge pressemeddelelsen mener Politiet, at de har anholdt den rigtige gerningsmand, men da der stadig mangler en del efterforskning, har de ikke har yderligere oplysninger.