TV der bevæger dig

29-årigs tilstand er stabil

Den 29-årige mand, der lørdag eftermiddag blev ramt af skud i Sønderborg, er ikke længere i kritisk tilstand. Hans tilstand er nu stabil.

En mand er skudt i Sønderborg. Foto: Kim Gram

Klokken 14.47 lørdag blev en 29-årig mand skudt ved en boligblok på Koralvej i Sønderborg. Syd- og Sønderjyllands Politi modtog en anmeldelse om et skænderi, men inden telefonen var lagt på, kunne politiet høre, at der blev affyret skud.

Disse skud ramte altså den 29-årige mand, men hvor mange skud, der blev affyret, og hvor de ramte, vil politiet ikke fortælle.

Manden blev bragt til Odense Universitetshospital, fordi han på det tidspunkt var hårdt såret, men mandens tilstand er nu stabil, fortæller Lisa Dissing fra Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD. Politiet siger desuden til TV SYD, at der skulle være tale om en mand, der bor i området.

Læs også 29-årig mand ramt af skud

 

Én mistænkt

Politiet har endnu ingen anholdte i sagen, men de siger, at de har én mistænkt, som de prøver at komme i kontakt med nu. Ved Koralvej i Sønderborg er der lørdag aften spærret af, mens politiet er i gang med deres tekniske undersøgelser. 

Politiet ankom til stedet med skudsikreveste og maskinpistoler, og ved 20-tiden lørdag aften er politiet stadig massivt tilstede med blandt andet maskinpistoler.

 

 

En 29-årig mand blev i dag skudt i Sønderborg. Foto: Kim Gram

 

Mest sete på tvsyd.dk