TV der bevæger dig

38-årig kajakroer forsvundet på tredje døgn

Også fredag har politi- og redningsmandskab ledt efter den 38-årige jæger, som onsdag forsvandt under en kajaktur på Augustenborg Fjord, men stadig uden resultat.

Også fredag har Brand og Redning Sønderborg haft droner oppe over området ved Augustenborg Fjord for at se om de kunne lokalisere den forsvunden 38-årige kajakroer. Foto: Christian Kallenbach, TV SYD

Eftersøgning af en 38-årig jæger, som onsdag sejlede ud på Augustenborg Fjord ved Ketting Nor på Als, er fredag eftermiddag indstillet på grund af mørkets frembrud.

Det er heller ikke fredag lykkes for redningsmandskabet at finde den forsvundne mand, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD. 

Læs også Eftersøgning indstilles: Intet håb om at finde kajakroer i live

Politiet har været ude at lede efter den 38-årige mand med hunde, og Brand og Redning Sønderborg har også fredag sendt droner op for at se, om de kunne se ham i området. 

Lørdag genoptager redningsmandskabet eftersøgningen, hvor dykkere fra den lokale dykkerklub vil deltage. Der er ikke længere håb om at finde manden i live. 

I løbet af onsdag nat og torsdagen har man fundet mandens bil, pagaj, og kajak, samt handsker, gummistøvler og en død and med hagl i kroppen. Desuden er en hue og en redningsvest dukket op i området ved Ketting Nor. 

Et vidne har ifølge politiet set manden pakke bilen med kajak ved Sebbelev Skov, men har ikke set ham sejle ud. Vidnet har også hørt fem skud - ved Osbæk - det er modsat af de fundne effekter ved Ketting Nor. Men lyden kan ofte høres forkert, forklarede efterforskningsleder ved Syd- og Sønderjyllands Jan Rebsdorf torsdag til TV SYD.

Læs også 38-årig mand fortsat savnet - kajak og støvler er nu fundet