64-årig mand trampet ihjel af en ko under vandretur

En mand, der søndag eftermiddag ar på tur med sin hund og en kammerat, ville krydse en mark, hvor der gik en flok køer. Manden havde bundet sin hund med en snor om maven på sig selv, men da en ko angreb hunden, blev den 64-årige væltet omkuld og trampet ihjel.

Rettelse klokken 20:52: Det var i følge Syd- og Sønderjyllands Politi en ko og ikke en tyr, der trampede en mand ihjel ved Skelde i Sønderjylland. 

En 64-årig mand fra Frederiksberg var søndag formiddag på en gåtur med sin hund og en ven ved Skelde nær Broager i Sønderjylland.

Mændene ville på et tidspunkt krydse en mark, hvor der gik nogle køer med kalve.

quote

Hunden løber efter angrebet om bag den 64-årige mand, og vælter ham omkuld, så koen tramper på ham

Søren Strægaard, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi

Da de kommer ind på marken løb en af køerne efter den 64-åriges hund. Den 64-årige mand havde bundet hundesnoren omkring maven, da de skulle krydse marken.

- Efter koens angreb løb hunden om bag den 64-årige mand, og væltede ham ved et uheld omkuld, så koen kom til at trampe på ham, fortæller Søren Strægaard, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

Kammeraten fik båret manden ud af marken og tilkaldt hjælp.

- Manden blev fløjet med helikopter til Flensborg Sygehus, men døde af sine kvæstelser undervejs, siger Søren Strægaard.

Hunden er i følge Syd- og Sønderjyllands Politi kun kommet lettere til skade.