Alvorlig sag mod Ægyptisk far

Sagen mod den 60-årige ægypter er mere alvorlig end først antaget, fremgår det af anklageskriftet. Manden har angiveligt misbrugt flere af sine døtre seksuelt og været voldelig mod dem.

Ifølge anklageskriftet har den 60-årige mand ikke kun forgrebet sig seksuelt på to af døtrene, som det først var antaget, men også en tredje datter, der er født i 1998, blev misbrugt, skriver nyhederne.tv2.dk

Den tredje datter var pigen otte år gammel, da overgrebene begyndte i 2006.

Overgrebene skete ifølge anklageskriftet "jævnligt ved udnyttelse af sin fysiske og psykiske overlegenhed at have skaffet sig samleje og i flere tilfælde at have forsøgt at skaffe sig analt samleje med sin datter".
 
Ifølge anklageskriftet blev en nu 19-årig pige næsten dagligt fra 2002 til 2009 udsat for overgreb, hvor han tvang sig til samleje - og i flere tilfælde også analt samleje og oralsex - ved at bruge fysisk magt.

En enkelt gang forsøgte han at opnå samleje ved at love hende en ny mobiltelefon, skriver nyhederne.tv2.dk

Den tredje af døtrene truede han sig mindst en gang til samleje ved at sige, at "hvis hun sagde noget, ville han gøre hendes liv til et helvede" eller lignende.
Han har på den tredje datter - ifølge anklageskriftet - med vold tvunget sig til analt samleje.

Den nu 60-årige mand har siden september været varetægtsfængslet, men nægter sig skyldig. Han risikerer bl.a. at blive udvist.