TV der bevæger dig

Blev dræbt foran institution

Den 13-årige dreng, som mistede livet i et kniv-overfald, var døgnanbragt på Alssund Børne- og Ungdomscenter, hvor kniv-overfaldet skete.

Mange var forbi gerningsstedet med blomster.

Alssund Børne- og Ungdomscenter, hvor den 13-årige, som er døgnanbragt her, blev dræbt.

1 af 2

01:58 Luk video

Sønderborg Kommune har kendskab til de to 13-årige drenge, som var indbladet i det tragiske knivoverfald onsdag aften. De har begge været i socialpædagogiske forløb.

Den dræbte 13-årige var i god dialog omkring sin situation og i et positivt forløb, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Den 13-årige, som førte kniven,  boede hos sin mor.

Begge drenge er danskere.

Dybt tragisk

- Vi har for begge drengene iværksat de foranstaltninger, der har været nødvendige. Det er klart, at vi evaluerer og vurderer på den opbakning, drengene har fået fra os som myndighed. Men sagerne er så klare, at vi næppe kommer til anden konklusion, end at kommunens sociale opbakning til drengene har været optimale.

De to tidligere kammerater havde - i følge vidner til politiet - aftalt at slås om en pige. Det er så dybt tragisk, at hændelsesforløbet ender med et dødsfald, siger Marianne Korsgaard Helms, Børn & Familiechef i Sønderborg Kommune.

Støtte til gerningsmand

- Kommunens opgave er nu også at støtte den 13-årige, som er dybt rystet over udfaldet af skænderiet i aftes, forklarer Børn & familiechefen. Da han kun er 13 år, får forløbet ikke strafferetslige konsekvenser. Sammen med politiet vil vi i de kommende uger tilrettelægge en socialpædagogisk indsats.

Mest sete på tvsyd.dk