Bror fandt forulykket knallert indsmurt i blod - men ingen lillebror

En mand fandt tidligt mandag morgen sin lillebrors knallert lilggende i vejkanten. Den var i stykker og indsmurt i blod, men den 33-årige lillebror var væk. Politiet søger vidner til ulykken.

Politiet blev mandag morgen klokken 04.06 kontaktet af en bekymret mand fra Nørrekobbel ved Sønderborg.

quote

Manden er kommet så slemt til skade, at den tilkaldte lægebil vælger at lade ham overføre med helikopter til Odense Universitetshospital, og han er nu lagt i kunstigt koma.

Erik Lindholdt, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi 

Han havde netop fundet sin lillebrors knallert i samme område. Den lå i vejkanten fuld af skrammer, og der var også blodspor på både knallert og jorden omkring den, men broderen var væk.

Politiet rykkede med det samme ud for at lede efter manden, og fandt ham kort tid efter på hans bopæl, hvor han var søgt hen efter ulykken. Politiet måtte tilkalde en ambulance, da manden synligt var kommet alvorligt til skade.

- Manden er kommet så slemt til skade, at den tilkaldte lægebil vælger at lade ham overføre med helikopter til Odense Universitetshospital, og han er nu lagt i kunstigt koma, fortæller vagtchef, Erik Lindholdt, til TV SYD.

Politiet kender endnu ikke omfanget af mandens skader. De ved heller ikke, hvad der præcist er sket og søger derfor vidner til ulykken.

- Vi vil meget gerne høre fra vidner, der eventuelt har set noget ved Nørrekobbel i Sønderborg. Ulykken er sket mellem klokken 03.15 og 04.00, siger Erik Lindholdt.

Man skal kontakte politiet på 1-1-4, hvis man ved noget.