TV der bevæger dig

Danmarks 3.-største græskar er dyrket på Als

Danmarks 3.-største græskar er dyrket på Als af Jens Bendix Nielsen fra Nordborg, der med et græskar på 228,8 kilo sikrede sig 3.-pladsen foran Jørgen Øllegard Jensen fra Nr. Nebel ved DM i Kæmpegræskar i Tivoli i København.

Jens Bendix Nielsen fra Nordborg, der med et græskar på 228,8 kilo blev nr. tre ved DM ses her bagerst længst til venstre i billedet, mens Jørgen Øllegard Jensen fra Nr. Nebel ses som nr. tre i bagerste række.

Det blev Kim Engrob Bøndergaard fra Spjald der igen i år kunne tage titlen som danmarksmester med sig hjem til Jylland.

1 af 2

Seks deltagere fra hele landet deltog i årets mesterskab - deriblandt Jens Bendix Nielsen fra Nordborg og Jørgen Øllegard Jensen fra Nr. Nebel.

Der skulle otte store mænd til at løfte Danmarks største kæmpegræskar op på vægten i Tivoli.

Tilsammen vejede deltagernes græskar 1244,6 kilo – men det blev Kim Engrob Bøndergaard fra Spjald der igen i år kunne tage titlen som danmarksmester med sig hjem til Jylland med en græskar på 342 kilo.

Der var således 113,2 kilo i afstand til det kæmpegræskar, som Jens Bendix Nielsen fra Nordborg sikrede sig 3.-pladsen med, mens Jørgen Øllegard Jensen fra Nr. Nebel blev nr. fire med en græskar på 201,6 kilo.

2. pladsen gik til Nina Tin Rasmussen fra Mørke med et græskar på 280,2 kilo, 

Læs også Syd- og sønderjyder er gode til græskar

 

Danmarksrekorden fra 2012 på et kæmpegræskar på 451,4 kilo tilhører fortsat ægteparret Hanne og Lasse Kolding fra Sydsjælland.  Der var i år tilmeldt 6 kæmpegræskar til konkurrencen, der alle kan ses under Halloween i Tivoli frem til den 6. november.