TV der bevæger dig

Det var drab - også i Sønderborg

En 29-årig mand blev ved otte-tiden tirsdag morgen fundet dræbt med knivstik i sin lejlighed på Freltofte i Ragebøl ved Sønderborg. Dermed har to mænd mistet livet efter knivstik i TV SYDs område i løbet af få dage.

00:59

En 29-årig mand blev ved otte-tiden tirsdag morgen fundet dræbt med knivstik død i sin lejlighed her i Ragebøl ved Sønderborg.

1 af 2

Det var en nabo, der fandt manden i Ragebøl. Den 29-årige er født i Letland, men har boet i Danmark i en årrække.

Vicepolitiinspektør Bent Thuesen oplyser til TV SYD, at manden er dræbt med knivstik i brystet og omstændighederne tyder på, at den 29-årige har ligget dræbt i sin lejlighed i nogle dage.

Drabsvåbenet - en steakkniv - blev fundet i lejligheden. Politiet er uden spor af en gerningsmand.Syd- og Sønderjyllands Politi vil derfor gerne tale med vidner, der kan fortælle, hvem der er kommet og gået i og ved lejligheden den seneste tid - det vil sige fra midt i sidste uge og til i dag.

57-årig i Fredericia var også kniv-dræbt

Politiets obduktion tirsdag af en 57-årig mand, som mandag eftermiddag blev fundet død i sin lejlighed i Fredericia, viser, at manden er dræbt af knivstik, oplyser lokalpolitiet i Fredericia.

Der efter alt at dømme ingen sammenhæng mellem de to drab - ud over at begge er sket i et misbrugsmiljø.