TV der bevæger dig

Ellen Trane Nørby glad for sin ministerpost

Den nye minister for børn, undervisning og ligestilling, blev Ellen Trane Nørby, som er glad for sit arbejdsområde.

- Jeg glæder mig rigtigt meget til at påtage mig opgaven som Undervisning-, børne- og ligestillingsminister i Lars Løkke Rasmussen regering, siger Ellen Trane Nørby.

Et af hendes mål er at få folkeskolereformen til at fungere - se og hør Ellen Trane Nørby på vej til morgenkaffe med den nye regering her - varighed 25 sekunder (fra TV 2 NEWS):

- Vi skal sikre, at alle børn får en god start på livet. At uddannelse bliver en døråbner til ens fremtidsdrømme og en dannelsesrejse med smil på læben fremfor sur pligt. Ligestilling er lige muligheder og rettigheder, ikke millimeterprincip, skriver den nye undervisningsminister på Facebook.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Kære Allesammen:-)Tak for al jeres opbakning gennem tiden. Jeg glæder mig rigtigt meget til at påtage mig opgaven som...

Posted by Ellen Trane Nørby on 27. juni 2015

00:25 Luk video
Mest sete på tvsyd.dk