Engelsktalende person forsøgte at trække bukserne af 17-årig

En 17-årig kvinde fra Sønderborg blev onsdag aften væltet omkuld af engelsktalende person. Personen flygtede, da kvinden fandt peberspray frem.

En 17-årig kvinde fra Sønderborg-området har torsdag anmeldt et overfald på gaden i Sønderborg til Syd- og Sønderjyllands Politi.

Anmeldelsen går på, at kvinden omkring klokken 22 onsdag aften blev væltet omkuld af en mørklødet mand, der talte engelsk. Herefter knappede manden kvindens bukser op og forsøgte at få bukserne af kvinden. Overfaldet skete lige over for Sønderborghus, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

- Kvinden forsvarer sig så med en peberspray, hvorefter den engelsktalende mand stikker af fra stedet, siger lederen af lokalpolitiet i Sønderborg, Knud Kirsten, til TV SYD.

Sagen kommer blot få dage efter, at TV SYD har kunnet fortælle om flere episoder i bylivet i Sønderborg, hvor asylansøgere fra byens asylcenter har været nærgående overfor de lokale kvinder. Politiet siger dog til TV SYD, at det er for tidligt at sige noget om, om det kan være en asylansøger fra det lokale asylcenter.

- Vi er ved at efterforske sagen. Det er endnu for tidligt at sige noget om, hvem en mulig gerningsmand kan være, og om der kommer en straffesag ud af anmeldelsen, siger Knud Kirsten til TV SYD.