TV der bevæger dig

Er det pyromanen fra Sønderborg?

Natten til mandag blev Sønderborg ramt af fire påsatte brande. Politiet frygter, at den samme person står bag. Politiet har offentliggjort et foto fra et overvågningskamera for at få oplysninger.

1 af 2

Syd- og Sønderjyllands Politi frygter, at en pyroman er på spil i Sønderborg, efter at der natten til mandag blev sat ild til fire forskellige steder i byen.

Overvågningsfoto

Politiet ved ikke, om de fire brande har noget med hinanden at gøre. Men flere ting tyder på en sammenhæng.

I forbindelse med branden ved Humlehøjskolen, er der på et overvågningskamera fanget en person, som kan beskrives således:
Mand, iført grå hættetrøje og sorte joggingbukser med hvid påskrift på venstre ben. Han bar også hvide kondisko. 

Hvis man har informationer om brandene eller om den mand, der ses på billedet, kan man henvende sig til lokalpolitiet i Sønderborg på telefon 1-1-4.

Ild i reklamer

Kort før klokken halv et ringede en mand til politiet og fortalte, at der var sat ild til nogle reklamer i kollegiet i Rebslagergade. Han havde dog allerede selv slukket branden.

Da en politipatrulje kort efter nåede frem, opdagede betjentene, at der også var sat ild til nogle reklamer i naboejendommen. Det lykkedes politifolkene at slukke ilden, før den anrettede skade.

Vidner

En times tid senere - kort før klokken halv to - blev der sat ild til en container i Jernbanegade. Derefter var der roligt til klokken 03.47, da alarmcentralen fik en melding om kraftig røg ved Humlehøjskolen i Nørre Kobbel. Her var der sat ild til nogle byggematerialer.

Politiet havde tidligt mandag morgen ikke umiddelbart spor af gerningsmanden.

- Men vi har fået henvendelser fra nogle vidner, så vi har lidt at gå videre med, siger vagtchefen hos Syd- og Sønderjyllands Politi.