TV der bevæger dig

Falsk hjemmehjælper fortsætter sin hærgen

En - måske to - tyve, der er klædt ud som hjemmehjælpere har snydt sig ind til tre ældre borgere i Guderup-området og i Rinkenæs.

Endnu to ældre er blevet ofre for en falsk hjemmehjælper på Als.

Endnu to ældre er blevet ofre for en falsk hjemmehjælper på Als. Onsdag fik en ældre kvinde stjålet 10.000 kroner samt flere af smykker - og nu viser det sig, at en anden har mistet smykker, mens den tredje borger fik tyven ud af lejligheden, inden der blev taget noget. 

Læs også Falsk hjemmehjælper stjæler smykker og 10.000 kroner

De tre tilfælde har fundet sted i Guderup-området og Rinkenæs. Borgere der modtager hjemmepleje, sygepleje, pårørende, naboer og andre opfordres til at holde et vågent øje med mistænkelige personer og kontakte politiet eller hjemmeplejen i Sønderborg Kommune.  

Hjemmeplejechefen i Sønderborg Kommune, Charlotte Gjørup, understreger, at alle borgere skal være ekstra opmærksomme på mistænksomme personer, og at borgere, der modtager hjemmepleje, skal bede om at se ID-kort og ikke skal lukke ukendte personer ind.

Der er mistanke om, at der kan være tale om flere falske hjemmehjælpere, da en mand i en grøn jakke også er blevet observeret i området.

Tyverierne er blevet anmeldt til politiet, oplyser Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Kvinden beskrives som:

• ·         25-30 år
• ·         Taler meget dårligt dansk
• ·         Ca. 165 cm høj
• ·         Langt, sort hår
• ·         Mørk i huden
• ·         Grå dunjakke.

 

 

 

 

 

 

 

Mest sete på tvsyd.dk