Fanget på Vejlefjordbroen: 23-årig fængslet for drabsforsøg efter knivstik

Tirsdag blev en 36-årig mand stukket i armen i Aarhus. En ung 23-årig mand er sigtet for flere grove lovovertrædelser.

En 23-årig mand, der torsdag blev anholdt i sagen om et knivstikkeri tirsdag aften på Randersvej i Aarhus, er blevet fængslet.

Han er sigtet for drabsforsøg, for trusler på livet, frihedsberøvelse og for ulovlig våbenbesiddelse.

I et grundlovsforhør fredag i Retten i Aarhus fandt en dommer mistanken mod ham stærk nok til at varetægtsfængsle ham i fire uger.

Det oplyser Østjyllands Politi på Twitter.

Efter knivstikkeriet tirsdag, hvor en 36-årig tilfældig mand blev ramt i armen, blev han efterlyst af politiet. Torsdag lykkedes det for Sydøstjyllands Politi at anholde ham i nærheden af Vejle.

Ud over knivstikkeriet sigtes den 23-årige for trusler og forsøg på brugstyveri, da han ifølge politiet forsøgte at true sig til adgang til flere personers biler og truede tre 14-årige drenge med en kniv. 

Politiet oplyste onsdag, at manden først standsede de tre drenge, der var på vej hjem fra fodbold ved Veri Center på Frijsenborgvej.

Han bad drengene om hjælp til at finde sin bil. Men da de sagde, at de skulle hjem, skal han have truet dem med en kniv. Han sagde, at han ville stikke dem, hvis de ikke fulgte med og hjalp ham.

Herefter forsøgte manden at standse tilfældige bilister for at få adgang til deres bil. Det lykkedes heller ikke.

Til slut på en parkeringsplads på Randersvej skal manden have forlangt at få bilnøglerne af tre personer, der lige var steget ud af en bil.

Da de tre nægtede at aflevere nøglerne, skal den 23-årige have truet med at slå dem ihjel. Det var her, han stak ud efter den 36-årige, som han ramte i armen.

Bagefter flygtede han fra gerningsstedet.

Onsdag efterlyste politiet så den 23-årige mand med foto.