TV der bevæger dig

Farvel til topscorer

SønderjyskE Herrehåndbolds topscorer Rune Ohm forlader klubben efter indeværende sæson.

Rune Ohm - SønderjyskE's topscorer - forlader klubben i utide.

Den 32årige højre back har valgt at gøre brug af en klausul i kontrakten, som frigør ham den 30. juni, et år før kontraktudløb.

Rune Ohm var i begyndelsen af december 2012 indkaldt til en landsholdssamling, og han er også en af reserverne til VM holdet, der netop er rejst til Spanien.

I SønderjyskE har man, ifølge sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt, været meget glade for samarbejdet med den hårdt skydende bagspiller.

- Man er altid ked af det, når en spiller af Runes kaliber ønsker nye udfordringer i en anden klub. Vi tager naturligvis Runes beslutning til efterretning.

 

Begge parter havde en klausul i kontrakten, og den har Rune så valgt at gøre brug af. Sådan er gamet. Det har været dejligt at samarbejde med Rune, og vi sætter stor pris på at vi er lykkedes med vores fælles mission om igen at gøre Rune til en dygtig tovejs spiller.

Det var et fælles ønske, at han skulle udvikle sit spil i begge ender af banen. Han har stor ære af, at den mission er lykkedes så flot.

Vi har sat stor pris på samarbejdet med Rune, og kan kun give de varmeste anbefalinger herfra.

- Sammen med trænerteamet vil vi nu igangsætte arbejdet med at finde en dygtig afløser for Rune til den kommende sæson.

Det lykkedes jo flot med Rune, og jeg er derfor også overbevist om at vi nok skal finde en spiller på minimum samme niveau, understreger Simon Hajdu Lindhardt.

Rune Ohm kan endnu ikke sige noget om hans fremtidige udfordringer.

- Jeg er rigtig glad for at spille på holdet i SønderjyskE. Men min vurdering har været, at det var hensigtsmæssigt at stå frit til sommer med muligheden for at vælge, hvad der så skal ske. Det kan gå i flere retninger. Om det bliver udlandet eller Danmark, ved jeg endnu ikke, selvom der er forskellige interesser allerede nu. Vi er også i gang med at vurdere, hvorvidt det er tid til at finde ud af hvor familien skal være etableret efter håndboldkarrieren, siger Rune Ohm.

I denne sæson er Rune Ohm nummer to på topscorerlisten i Herre Håndbold Ligaen med 105 mål.

Mest sete på tvsyd.dk