Ferieparadis på Nordals rykker nærmere

Efter at der i dag blev givet grønt lys til projektet, er sandsynligheden for at projektet bliver realiseret stor, mener idemændene bag projektet

Der er stor jubel i Sønderborg over, at et nyt ferieparadis på Nordals er blevet udvalgt til at være et af de 10 projekter, der må bygges indenfor kystnærhedszonen og strandbeskyttelseslinjen.

-Dette er en enorm anerkendelse af det potentiale som der ligger på Nordals, og betyder, at vi nu kan sætte yderligere fart på planerne om at realisere projektet, siger Sønderborgs borgmester Erik Lauritzen.

Nu venter så arbejdet med at finde investorer, der er villige til at putte penge i projektet, der forventes at løbe op i 1,3 milliarder kroner.

Foreløbig er Visionsgruppen Nordals optimistisk og formanden glæder sig til, at de nu kan komme videre med planerne.

-Vi har indtil nu ikke koncentreret os om at mødes med investorer, men i stedet lagt vores arbejde i at gøre det muligt at realisere vores store drøm, siger Bent Larsen.

Hvornår Visionsgruppen er klar til at præsentere investorer, er endnu for tidligt at sige noget om og derfor ønsker idemændene til et muligt ferieparadis på Nordals ikke at melde noget fast ud endnu.

Hør her Erhvervs og vækstminister Troels Lund Poulsen forklare hvorfor Nordals blev udvalgt.

Minister: Derfor blev Nordals valgt