Flugtbilist påkørte kvinde under ringriderfest

En flugtbilist påkørte en kvinde til ringriderfest i Skovby på Als natten til lørdag. Flere måtte springe for at undgå at blive ramt af flugtbilisten.

En 28-årig lokal mand påkørte natten til lørdag en 46-årig kvinde ved indgangen til den årlige ringriderfest i Skovby på Als. 

- Lidt over midnat kører manden ind på ringriderpladsen. Han rammer en kvindelig fodgænger og flygter fra stedet. Flere må springe for at undgå at blive ramt af ham, siger vagtchef Bjørn Pedersen, Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD. 

quote

Han rammer en kvindelig fodgænger og flygter fra stedet. Flere må springe for at undgå at blive ramt af ham

Bjørn Pedersen, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi.

Manden flygter fra ringriderpladsen, men flere vidner genkender ham, og politiet henter ham derfor senere på aftenen på hans privatadresse. 

- Han er anholdt lige nu, og senere i dag skal vi have ham afhørt og finde ud af, om han skal fremstilles. Han er sigtet for flere forhold, fortæller vagtchefen. 

Manden er sigtet for at køre spirituskørsel, kørsel i frakendelsestiden, for at flygte fra færdselsuheldet, for at bringe andres liv og førlighed i fare og for fornærmelig tale mod en politibetjent.

Den 46-årige kvinde brækkede knæet, fik hjernerystelse og er bundet til en kørestol i seks uger. 

Politiet fortæller lørdag middag, at den 28-årige mand ikke bliver fremstillet ved Retten. Vagtchefen fortæller, at de har fundet ud af, der ikke er grundlag for en fremstilling, men flugtbilisten slipper ikke for et retsligt efterspil, da han er sigtet for mange lovovertrædelser.