Forsamlingshus er klar til fest efter omfattende hærværk

I december blev Svenstrup Forsamlingshus totalraseret af en 15-årig dreng med kærestesorger. Søndag kunne forsamlingshuset slå dørene op igen.

Svenstrup Forsamlingshus blev 13. december 2015 smadret for flere hundredetusind kroner. En teenager med kærestesorger gik amok.

quote

Det er blevet væsentlig bedre end det, vi havde før.

Poul Børge Juul Nielsen, Formand, Svenstrup Forsamlingshus

Nu er forsamlingshuset renoveret, og efter måneders arbejde står forsamlingshuset atter klar til fest.

- Det er en glædens dag for bestyrelsen og dem, der har noget med forsamlingshuset at gøre, siger forretningsfører i Svenstrup Forsamlingshus, Gert Wonsyld, til TV SYD.

Og der er noget at fejre. For samtidig med genåbningen af forsamlingshuset er Svenstrup blevet kåret til Årets Landsby i Sønderborg Kommune. Søndag blev pladen præsenteret.

- Der er malet udvendig, det er i orden indvendig. Jeg er simpelthen glad. Nu håber jeg, at der kan laves rigtig mange gode fester i Svenstrup Forsamlingshus, forklarer forretningsføreren.

Gert Wonsyld er meget taknemmelig for alle de frivillige, der har hjulpet med at renovere forsamlingshuset.

Den store indsats glæder også forsamlingshusets formand.

- Det er blevet væsentlig bedre end det, vi havde før. Nogle ting trængte alligevel til at blive skiftet ud. Det er vi færdige med. Så nu er vi klar til at modtage nye gæster, siger formand for Svenstrup Forsamlingshus, Poul Børge Juul Nielsen.

Allerede om en uge skal forsamlingshuset i brug igen. Der er anledningen en barnedåb.