TV der bevæger dig

Forslag om idrætsefterskole på kaserne

Forstanderen for Idrætshøjskolen i Sønderborg er klar til at rykke ind på Sønderborg Kaserne, når sergentuddannelsen flytter til Varde.

Tirsdag eftermiddag mødtes Sønderborg Kommunes kasernestyregruppe med initiativtagerne bag et forslag om at lave en idrætsefterskole og et talentakademi på Sønderborg Kaserne, når sergentuddannelsen ved udgangen af 2014 flytter til Varde.

Mødet endte med en aftale om, at initiativtagerne skulle arbejde videre med forslaget.

- Det er et meget spændende forslag, og jeg vil gerne takke initiativtagerne bag projektet. Vi kan ikke give endeligt tilsagn til projektet på nuværende tidspunkt, men vi har bedt om, at de arbejder videre med en kvalificering af forslaget, siger borgmester Aase Nyegaard (Fælleslisten).

Erik Lauritzen (S) og Peter Hansen (V), de øvrige medlemmer af kasernegruppen, er enige med borgmesteren.

- Forslaget om en idrætsefterskole og et talentakademi er et spændende forslag, men der er stadig uafklarede elementer i det. Der skal arbejdes videre med forslaget, og vi skal også kigge på en række andre spændende forslag til brug af kasernebygningerne. Det er helt afgørende, at vi tænker os godt om og får vendt alle muligheder, inden vi lægger os endeligt fast på, hvad der skal ske, siger Erik Lauritzen og Peter Hansen.

Det er bl.a. forstanderen for Idrætshøjskolen i Sønderborg, Michael Willemar, der står bag forslaget.

Mest sete på tvsyd.dk