TV der bevæger dig

Foto af Ole, som klipper hæk, vandt konkurrence

Hækkeklipperen Ole fra Sønderborg er motivet på et foto, der vandt konkurrence om ”Gode Nabogerninger”.

Ole Nansen Poulsen igang med en af dagens tre hække.

01:15

TV SYDs indslag om Ole Nansen Poulsen fra den 23. juni.

Vinderfotoet af Ole, der klipper hæk Foto: Susanne Nørrelykke Petersen

1 af 3

 

Sommerferien er højsæson for tyverier. Derfor udskrev Det Kriminalpræventive Råd (DKR) og Trygfonden før sommerferien en konkurrence med temaet ”Gode nabogerninger”.

Vinderbilledet er taget af Susanne Nørrelykke Petersen fra Sønderborg:

- Det her er Ole Nansen Poulsen. Han har gjort virkelig mange gode nabogerninger. Han har nemlig tilbudt at klippe i alt 22 hække på hele Østerkobbel, for kun 250 kr. pr. have. Og hele beløbet går til de danske hospitalsklovne! Ole går også mange ture med sin hund og holder øje med folks huse. Det er godt med gode naboer, skrev hun i begrundelsen, da billedet blev delt på Instagram.

- Vi valgte Susannes billede, da det er et meget fint eksempel på, hvordan man kan hjælpe hinanden i det små, men faktisk gøre en stor forskel for mange på samme tid. Det vil vi meget gerne belønne. Tager vi de indbrudsforebyggende briller på, så er det også en god gerning, Ole gør. Ved at klippe og trimme hækkene i boligkvarteret, skaber man nemlig bedre udsyn og giver derved mindre arbejdsro til potentielle indbrudstyve, forklarer Lone Harlev, projektleder for Nabohjælp fra Det Kriminalpræventive Råd og TrygFonden.

På Østerkobbel er den årlige sommerfest desværre aflyst, så præmien i form af deres egen Hjem-IS bil falder et tørt sted:

-Det er vildt at vinde, og så fedt. Nu kan vi jo holde en stor fælles is-fest i stedet for, fortæller Susanne Nørrelykke Petersen.

Ole Nansen Poulsen var i TV SYD for en måned siden.

Mest sete på tvsyd.dk