Gammel kending bliver ny assistent

Claus Lyngsøe, 51 år, er ny assistenttræner for Sønderjyskes ligaherrer. De seneste to sæsoner har han været cheftræner i TM Tønder, som han bragte i ligaen.

Sønderjyske og de mange lyseblå håndboldfans kan nu hilse Claus Lyngsøe velkommen tilbage. Claus Lyngsøe, 51 år, er tidligere ungdomstræner i Ulkebøl og HF Sønderborg og har også været assistenttræner og talentchef i Sønderjyske, inden han de seneste to sæsoner var cheftræner i TM Tønder.  

Nu afløser han Lars Krogh Jeppesen på assistentrænerposten i håndbold på en kontrakt, der løber til den 30. juni 2019. Det meddeler Sønderjyske i en pressemeddelelse.

- Vi er meget tilfredse med, at vi nu igen skal spille bold sammen med Claus Lyngsøe. Han er en stor kapacitet, og hans håndboldfaglighed bliver helt sikkert også en stor gevinst for os. Han kender vores DNA og de værdier, vi har i klubben, og han og jeg har tidligere haft et super godt og tillidsfuldt samarbejde, siger Sønderjyskes cheftræner Kasper Christensen.

Claus Lyngsøe glæder sig at komme i gang i Sønderjyske:
- Jeg er meget glad for at klubben kontaktede mig og tilbød mig muligheden for at vende tilbage. Jeg kender jo teamet. Det er lutter gode folk, og jeg ser virkelig frem til samarbejdet med Kasper Christensen, siger Claus Lyngsøe.