Gråsten Skole får million til Musklen

Gråsten Skole får en million kroner i støtte til aktivitetsanlæg "Musklen", som skal motivere unge til fysisk aktivtet.

Arkitektfirmaet Peter Holst Arkitektur & Landskab har tegnet anlægget, som får en tredjedel million af TrygFonden, Lokale- og Anlægsfonden og Sønderborg Kommune.

Muskelfibre i plast

Aktivitetsanlægget på skolen får navnet "Musklen", fordi alle flader streges op med termoplast, der ligner muskelfisre, som slynger sig gennem området. De opstregede flader kan bruge som løbebaner - eller som baner for skatere.

Sejldug

Området får også rige muligheder for klatring - og en stor del overdækkes med sejldyg, så anlægget kan bruges i al slags vejr. På den ene gavl laves en skærm, som kan bruges til filmforevisning - eller konkurrencer i Wii-sport (computerspil).

Spaceprojektet Gråsten - Link til Gråsten Skole - space-projektet.

Nye aktiviteter på skole

- Det er en stor glæde for os at få dette nyskabende playspot, siger Mogens Hansen, viceskoleleder på Gråsten Skole. Det giver mulighed for nye aktiviteter i og omkring skolen. Vi håber, at skolens udeareal kan blive mere attraktivt for de ældste elever, både i skoletiden og i fritiden. Det er en fantastisk chance - det er fedt at få et anlæg, der er specialdesignet lige til Gråsten Skole.