Hård kamp om rally-sejr i Sønderborg

Ib Kragh fra Juelsminde og Mie Petersen fra Vejle, vandt for anden gang i træk en afdeling af Mekonomen Rally Championship, da de lørdag eftermiddag sejrede i Rally Sønderborg.

Sejren bringer holdet op på andenpladsen i kampen om Danmarksmesterskabet efter Brian Madsen, Slagelse, der denne gang kørte sit første DM-løb i denne sæson med sin normale andenkører Anja Posorski, Tjele.

Afgørelsen faldt først på den næstsidste hastighedsprøve. Inden denne hastighedsprøve havde Brian Madsen/Anja Posorski et forspring på bare et halvt sekund, men Ib Kragh/Mie Petersen formåede virkeligt at give den gas, og de vandt med ti sekunders forspring til nærmeste konkurrenter. Forspring til Brian Madsen/Anja Posorski blev endnu større, da holdet løb ind i vanskeligheder på hastighedsprøven.

At disse to mandskaber fik en tæt kamp om sejren i Rally Sønderborg hang også sammen med det uheld, som ramte Christian Jensen/Søren Tøndborg, Ans/Tøndborg. Makkerparret havde efter den syvende af 12 hastighedsprøver opbygget et forspring på godt 17 sekunder, men under transportetapen mellem syvende og ottende hastighedsprøve sprang deres motor en toppakning og måtte.

Næste afdeling af Meknomen Rally Championship køres i midten af august i Slagelse.