TV der bevæger dig

Heller ingen Stram Kurs-demonstration i Sønderborg

Uændret sikkerhedstrussel medfører aflysning af søndagens Stram Kurs-demonstration i Sønderborg.

Den bebudede demonstration i Sønderborg i dag er nu bremset af politiet, akkurat som tilfældet var i går eftermiddag, hvor Rasmus Paludan havde planlagt at demonstrere på en plads på Jernbanegade 30 i Tønder.

På grund af uændret sikkerhedstrussel mod Rasmus Paludan har politiet i tæt samarbejde med PET valgt at forbyde og dermed aflyse den annoncerede Stram Kurs-demonstration i Sønderborg i dag. Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi søndag formiddag. Politiet har ikke yderligere kommentarer.

Dermed bliver den bebudede demonstration i Sønderborg bremset af politiet, akkurat som tilfældet var i går eftermiddag, hvor Rasmus Paludan havde planlagt at demonstrere fra klokken 14 til 16.30 på en plads på Jernbanegade i Tønder.

Klar til folketingsvalg

Den anmeldte demonstration i Tønder var den første offentlige optræden af den stærkt indvandringskritiske Rasmus Paludan, siden det lørdag morgen stod klart, at der var samlet nok vælgererklæringer, til at hans parti, Stram Kurs, kan blive opstillet til folketingsvalget.

Læs også Politiet forbyder Rasmus Paludan at demonstrere i Tønder