Her kan du se EM-finalen på storskærm i Syd- og Sønderjylland

Der er intet som at fejre en stor sejr med en masse andre mennesker. Nu har du muligheden for netop det, når EM-finalen vises på storskærm.

”Vi er røde, vi er hvide. Vi står sammen.. Side om side.”

Vi kender alle sangen. Og måske den for alvor bliver spillet igen i morgen, når det danske landshold spiller EM-finale mod Holland. En historisk finale, hvor damerne kan tage deres første EM-titel.

Måske skal du se kampen med venner eller familie, men kunne du tænke dig at deltage i folkefest, så bliver kampen vist på storskærm flere steder.

Kampen bliver vist både i Aarhus og København, og også i Odense sætter de en skærm op, så fodboldgale tilhængere kan følge med.

Men er du i Syd- og Sønderjylland, så kan du tage turen til Sønderborg. Sønderborg Kommune har valgt at sætte 21 kvadratmeter stor storskærm op, så alle, der har lyst, kan følge fodboldbraget og holde en folkefest sammen.

Det kommer til at foregå på Rådhustorvet, og det hele starter kl. 16, hvor man kan se optakten, inden kampen starter kl. 17.00. Så måske torvet bryder ud i fest, hvis EM-pokalen ender hos de danske damer.

-Når kampen og festlighederne er ovre, kan man fint fortsætte til mere storskærm, nemlig til Zulu Sommerbio i Sønderborg Slotspark. Klokken 21 vises den danske film, Underverden, skriver Sønderborg Kommune på deres Facebook-profil.