TV der bevæger dig

Hjemmerøver overfaldt sit offer igen

En 19-årig mand, der var tiltalt for hjemmerøveri, så sig så sur på sit offer, at han overfaldt ham midt under et retsmøde.

Med dommere og flere betjente som vidner sprang en 19-årig mand midt under et retsmøde i Sønderborg op, løb hen til offeret for hans forbrydelse og slog ham, skriver jv.dk.

Sammen med en jævnaldrende kammerat stod den 19-årige mand fra Rødekro tiltalt for tre hjemmerøverier mod den samme mand.

Offeret havde tidligere gjort modstand, da de to mænd ville stjæle hans cykel. Det fik dem til tre gange på en uge at sparke døren til hans hjem ind og overfalde ham med slag og spark. Desuden stjal de 380 kroner fra ham.

Torsdag blev de to mænd så stillet for Retten i Sønderborg for at stå til regnskab for deres udåd. Men midt under retsmødet overfaldt den ene igen offeret og nåede at slå ham, før han blev overmandet af tre betjente, skriver jv.dk.

De to røvere fik hvert halvandet års fængsel, hvoraf de ti måneder blev gjort betinget. Den 19-årige skal dog for retten igen for torsdagens overfald, der altså skete med både dommere og politifolk som vidner.