TV der bevæger dig

Hovedbestyrelsesmedlem for Nye Borgerlige: En fantastisk dag

Holger Gorm Petersen er netop blevet valgt til hovedbestyrelsen i Nye Borgerlige. Han glæder sig over partiets fremdrift i Syd- og Sønderjylland.

01:15

Det nyvalgte hovedbestyrelsesmedlem i Nye Borgerlige, Holger Gorm Petersen, glæder sig over partiets fremgang. Video: John Melin, TV SYD.

Holger Gorm Petersen er valgt til hovedbestyrelsen i Nye Borgerlige. Foto: John Melin, TV SYD

1 af 2

Nye Borgerlige er nu opstillingsberettigede. Dermed bliver det muligt at stemme på partiet til næste folketingsvalg.

- Det er en fantastisk dag for Nye Borgerlige. Vi har fået godkendt alle vores stillere, og her til aften danner vi lokalforening nummer 30. Alene i aften er der fire lokalforeninger, der begynder rundt omkring i landet, sagde Holger Gorm Petersen (D) i TV SYD klokken 19.30.

Vi prioriterer flygtninge- og indvandrerpolitik meget højt. Hvis vi ikke gør noget ved det område, så har vi ikke ret meget at gøre med til de andre velfærdsgoder.

Holger Gorm Petersen, hovedbestyrelsesmedlem, Nye Borgerlige

Torsdag aften blev der stiftet en lokalforening i Sønderborg. Det er dermed det nye partis første vælgerforening i Sydjyllands Storkreds.

- Det betyder rigtig meget for hele organisationen, at vi nu får flere og flere lokalforeninger, der kan bidrage og være med til at bygge partiet op, forklarede hovedbestyrelsesmedlemmet fra Vejle, der selv sidder i både by- og regionsråd for Nye Borgerlige. 

Læs også Nye Borgerlige på vej med vælgerforeninger

Spørgsmålet er så hvilken politik, der skal bygge partiet op i Syd- og Sønderjylland.

- Vi prioriterer flygtninge- og indvandrerpolitik meget højt. Hvis vi ikke gør noget ved det område, så har vi ikke ret meget at gøre med til de andre velfærdsgoder, som vi også gerne vil tilbyde borgerne. Det vil have højeste prioritet lang tid endnu, for det bliver vi påvirket meget af her i Syd- og Sønderjylland, sluttede Holger Gorm Petersen. 

Den anden lokalforening i Sydjyllands Storkreds kan blive en realitet senere på måneden, når der er stiftende generalforsamling i Kolding Nord- og Sydkreds. 

Læs også Nye Borgerlige er i fuldt ræs højre om Thulesen Dahl

 

 

Mest sete på tvsyd.dk