TV der bevæger dig

Hvem kender morfars manchetknapper?

H.C. Andersen kunne ikke have skrevet det bedre: Hittegodskontoret hos politiet i Sønderborg har fået indleveret en lille æske med et par manchetknapper, som har været på en usædvanlig rejse...

Manchetknapperne som blev fundet i en skotøjsæske i Sønderborg.

Den lille håndskrevne seddel i æsken.

1 af 2

Syd- og Sønderjyllands Politi efterlyser den "mor", der kan have lagt en lille æske med et par knude-manchetknapper i en æske med et par sko.

Først på måneden købte en kunde et par sko hos Sahva Sko i Sct. Jørgensgade i Sønderborg. Kunden fik en uventet tillægsgave. Nemlig et par knude-manchetknapper i guld, skriver Helle Lundberg fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

- Manchetknapperne ligger i en lille æske, og i æskens låg lå et papirhjerte dateret ?Julen 2012? med følgende ord: ?Disse manchetknapper har tilhørt morfar. Knus mor?.

Skoforretningen formoder, at ?mor? har købt et par sko til sønnen til jul og som en overraskelse lagt æsken med manchetknapperne i den. Og sønnen har så byttet efter jul uden at opdage den lille æske med manchetknapperne.

- Så hvis du er den ?mor?, der ville glæde med arvestykkerne eller måske den søn, der ikke ved, hvor de blev af, så vil hittegodskontoret hos lokalpolitiet i Sønderborg gerne høre fra dig. Du kan ringe på telefon 1-1-4 indenfor almindelig kontortid, skriver Helle Lundberg.