Ingen Final Four til Sønderjyske

Sønderjyske tabte onsdag aften på hjemmebane 32-27 til BSV Silkeborg i pokalturneringen - og der med brast drømmen om en plads i Final Four. Torsdag aften mødes Ribe-Esbjerg og KIF Kolding København i et opgør om den sidste plads.

Kvartfinalen blev endestationen for Sønderjyske i i denne omgang af pokalturneringen Santander Cup.

Sønderjyske kunne følge med den første snes minutter af kampen.Silkeborg-Bjerringbro vandt 1. halvleg 16-12 - og  trods god sønderjysk fight kunne gæsterne ikke indhentes og det hele endte med et nederlag på 32-27.

Dermed er Bjerringbro-Silkeborg (BSV) som det tredje hold klar til pokalturneringens Final Four, som Aalborg og Skjern også har spillet sig frem til.

I aften kæmper Ribe-Esbjerg og  KIF Kolding København om den sidste plads.

Ribe-Esbjerg har aldrig tidligere været i pokalturneringen. Og det ser både klubbens spillere og chefttræner frem til.

quote

- Det er stort, hvis vi kan kvalificere os for første gang til Final Four

Claus Uhrenholt, cheftræner, Ribe-Esbjerg

-  KIF Kolding København, ikke et hvilket som helst hold. Uanset deres seneste resultater, er det et tophold i Danmark med en række stjernespillere. Det er stort, hvis vi kan kvalificere os for første gang til Final Four, siger Ribe-Esbjergs cheftræner Claus Uhrenholt til klubbens hjemmeside.

De to hold mødes i Blue Water Dokken i Esbjerg kl. 20,30. Kampen kan også følges på TV 2 Sport.

Final Four afvikles i den første weekend i februar.