Kæmpe drama: KIF slår Sønderjyske

Håndboldligaspillerne fra Sønderjyske var chanceløse mod KIF, da KIF Kolding København gæstede Skansen i syd.

KIF Kolding København viste sig bedst mod Sønderjyske i det lokale håndboldbrag i herreligaen. 19-22 blev cifrene i Broager Sparekasse Skansen, som hallen hedder på moderne sportsdansk.

Håndboldherrerne fra Kolding/København startede kampen bedst og fik tidligt etableret en føring på flere mål, som Sønderjyske hele tiden halsede efter og forsøgte at formindske. Ved halvleg havde de lyseblå håndboldspillere dog kun scoret 8 gange bag Kasper Hvidt i KIF-målet, og Sønderjyske var derfor bagud 8-12.

Anden halvleg blev derimod langt mere tæt, da Sønderjyske med det store fightergen, som de er kendt for, kæmpede sig tilbage i kampen. I flere omgange var Sønderjyske helt oppe på siden af KIF, og blandt andet et direkte rødt kort til KIFs Torsten Laen var med til at puste liv i Skansen.  Nogle ærgerlige fejl endte til sidst dog med at koste Sønderjyske de to point, som var på spil i kampen.