TV der bevæger dig

Kreditkort-tyv skal fældes på jakken

En speciel jakke og handsker kan blive det afgørende spor af en tyv, der har stjålet kreditkort og hævet et større kontant beløb.

Syd- og Sønderjyllands Politi håber, at dette overvågningsfoto kan lede dem på sporet af kreditkorttyv.

Ved et indbrud på feriecentret Marina Fiskenæs, Enjoy Resorts, i Gråsten natten mellem mandag den 5. og tirsdag den 6. november blev der blandt andet stjålet flere kreditkort.

Et af kreditkortene blev brugt til at hæve større kontante beløb i to pengeautomater. Den første hævning fandt sted i automaten ved Danske Bank i Gråsten klokken 02.53.

Selvom det er svært blot at ane ansigtsudtrykket, så håber vi på, at jakken er så speciel, at den bliver genkendt.

Thomas Berg, politikommissær, Syd- og Sønderjyllands Politi

Syd- og Sønderjyllands Politi håber nu, at overvågningsfotos optaget ved Sydbank i Augustenborg klokken cirka 05, et par timer efter den første hævning i Gråsten, kan lede dem på sporet af gerningsmændene.

- Selvom det er svært blot at ane ansigtsudtrykket, så håber vi på, at jakken er så speciel, at den bliver genkendt, siger politikommissær Thomas Berg til TV SYD.

Ud fra materialet fra flere overvågningskameraer mener politiet, at der er tale om to personer, der har begået tyveriet og hæver pengene. Det kan også ses, at der i Augustenborg kører mindst en cyklist forbi. Det vidne, vil politiet også gerne høre fra.

Signalement

Manden på billedet beskrives om:

  • Ukendt højde,
  • Iført vinterjakke (farven er usikker, da kameraet om natten kan forvrænge farven, men sandsynligvis mørk, blå eller grå jakke) med hætte samt maskering, iført handsker af mærket Park.

Har du information om sagen, f.eks. hvilken type jakke det er, hvem gerningsmanden er eller andet, så kontakt Syd- og Sønderjyllands Politi, Områdecenter Syd på telerfon 1-1-4.

 

Mest sete på tvsyd.dk