Leif Maibom præsenterer Sønderborg Revy for 35. gang

Fredag præsenterede revychef Leif Maibom holdet bag årets Sønderborg Sommer Revy. Det gjorde han for 35. gang.

Leif Maibom var manden bag den første Sønderborg Sommer Revy i 1982. Nu er han i fuld gang med prøverne til den 35. sæson af landets tredjestørste revy. Og noget tyder på, at den 64-årige direktør ikke stopper lige forløbig.

- Jeg plejer, at sige jeg går på halvtid, når jeg bliver 90 år. Vi er allerede i gang med at planlægge revyen til næste år, og der er jeg i hvert fald på scenen, siger Leif Maibom til TV SYD

Der blev solgt 2.000 billetter til revyen i 1982. I år er der sat næsten 22.000 billetter til salg, og størstedelen er allerede solgt. Leif Maibom har en forklaring på, hvorfor publikum bliver ved med at dukke op.

- Vi har en fast stil. Den har ændret sig langsomt år for år, men aldrig drastisk. Jeg tror folk er glade for kontinuiteten, siger han.

Sommerrevyen bliver i år for første gang instrueret Jeanne Boel, der tidligere har medvirket i Cirkusrevyen. Ifølge hende er der rigeligt at glæde sig til.

- Jeg synes vi kommer godt omkring alt det vi alle sammen snakker om i krogene, og som fylder i vores hverdag. Dem prøver vi at

behandle på en skæg og skæv, åndssvag og satirisk måde.

 

Revyen har premiere den 28. maj og spiller indtil den 23. juli.
Få en smagsprøve på sommerens revy herunder. Her en sang om de "stakler" der må flytte til Sønderborg fra København på grund af udflytningen af statslige arbejdspladser.

Hør et af revynumrene her, der handler om udflytning af statslige arbejdspladser.