TV der bevæger dig

Lokalt håndboldtalent skriver kontrakt med Sønderjyske

20-årige Jacob Lyck fra Sønderborg er de næste to år fast mandskab på Sønderjyskes håndboldligahold.

Håndboldtalentet Jacob Lyck har netop skrevet en to-årig kontrakt med Sønderjyske. Foto: SønderjyskE

Allerede sidste sæson begyndte den nu 20-årige Jacob Lyck at træne med Sønderjyskes ligahold. Nu har han så tilkæmpet sig en plads i truppen og skrevet under på en toårig kontrakt med klubben. Den store back får rosende ord med på vejen af assistenttræner Kasper Christensen, der næste sæson bliver cheftræner for Jacob Lyck.

- Han har udviklet sig godt på det fysiske område, og da han lidt senere end mange andre er kommet i gang med elitehåndbold, så har han fortsat masser af udviklingspotentiale. Han har allerede nogle spændende kompetencer i angrebet, hvor han markerer sig med gennembrudsstyrke og et godt skud, siger Kasper Christensen i en pressemeddelelse. 

Læs også Sønderjyske håndbold har gang i kuglepennen

Tilbage i september sidste år fik Jacob Lyck sin ligadebut, og han ser frem til mange flere kampe i den lyseblå trøje.

- Efter at have været en del af et fantastisk talentmiljø i SønderjyskE i nogle år er jeg utrolig stolt og glad over at have skrevet kontrakt for de næste to sæsoner. For mig er det noget helt specielt at repræsentere SønderjyskE, da jeg er opvokset her i området. Jeg ser frem til mange spændende kampe i Broager Sparekasse Skansen, siger Jacob Lyck i en pressemeddelselse.

 

Mest sete på tvsyd.dk