Lotto-millionær: Jeg har gået rundt med 12,5 millioner i lommen

En arbejdsmand i 50’erne fra Sønderborg troede, han havde vundet 42 kroner. Senere på dagen fandt han ud af, at han har fået en fantastisk, forsinket fødselsdagsgave.

Onsdag aften ramte en enkelt spiller de seks vindertal i Onsdags Lotto. Og det var en dansker, nærmere bestemt fra Sønderjylland. Nu ved den nybagte millionær det også selv.

- Klokken 14 minutter over 5 torsdag morgen tjekkede jeg tekst-tv. De seks rigtige var ikke gået, stod der, fortæller manden og fortsætter:

- Jeg tog på arbejde og jokede med, at det var mig, der havde vundet. Altså de sædvanlige 42 kroner, griner han. Manden vil gerne være anonym.

Senere var han forbi netop Petit Tobaksforretning, hvor det gyldne spil var købt. Her hørte han, at den store gevinst var gået onsdag aften. Så hans tekst-tv havde åbenbart ikke været opdateret om morgenen.

- Jeg tjekkede tekst-tv igen, da jeg kom hjem. Der var den. Række syv. Det var mine tal, siger han og fortsætter:

- Jeg læste den igen. Mindst tyve gange. Jeg kunne ikke fatte det.

Men den var god nok. 12.587.985 kroner er den række værd.

- Jeg havde fødselsdag den 7. og har nu vundet på række 7, lyder det med et smil.

Det kan vist kaldes en fantastisk, forsinket fødselsgave.

- Jeg har aldrig nogensinde været så nervøs, som da jeg skulle op i banken. Jeg har gået rundt med 12,5 millioner i inderlommen siden i aftes. Det er så uvirkeligt, siger han.

Han har været i banken fredag formiddag. Her tog de kontakt til Danske Spil.

- De overførte 200.000 kroner med det samme. Der troede jeg på, det var rigtigt. Og så stod jeg ellers og tudede, griner han og fortsætter:

- Jeg har vendt hver en femøre hele livet, og lige pludselig får man det her.

Han ønsker at være anonym, men vil gerne fortælle, at han er en mand i 50’erne fra Sønderborg.

- Arbejdsmand må du godt skrive. Jeg er en arbejdsmand. Jeg er så glad for mit arbejde og de dejlige mennesker, jeg arbejder sammen med. Og jeg fortsætter selvfølgelig med at arbejde.

Han ved endnu ikke, hvad de mange millioner skal bruges til.  I første omgang har han takket ja til økonomisk rådgivning fra Danske Spil – et tilbud, der gives til alle spillere, som vinder mere end 1,5 millioner kroner.