TV der bevæger dig

Maibom: Jeg har gjort et scoop!

Leif Maibom, manden bag Sønderborg Sommer Revy, jubler. Han har hyret årets bedste kvindelige revy-kunstner, Lone Rødbroe, til næste år. Og revyen skal instrueres af revyernes grand old man, Per Pallesen.

Holdet på scenen til næste års revy. Det er Lone Rødbroe som står som nr. to fra venstre.

Revyen i 2015 bliver nr. 34 i rækken. Den får premiere den 30. maj.

Lone Rødbroe fik sit gennembrud i netop Sønderborg. Hun har siden hun forlod Sønderborg i 2009 medvirket i Hjørring Revyen.

Og det var som skuespiller i den revy, at hun netop har modtaget hædersbevisningen i TV2 Charlies Revy Galla, som sendes på søndag.

- Og der er ingen tvivl om, at Lone har været savnet, noterer Leif Maibom. Hun gik i den grad ind i hjerterne og smilehullerne hos revyens publikum, så det er et meget populært come-back.

Til næste års revy vender Karsten Jansfort også tilbage. Han var med i 1998, men har siden medvirket i en række revyer.

Ny bliver Pernille Schrøder, mens Flemming Jensen har sagt ja til sin fjerde sæson i Sønderborg. Han og Leif Maibom er ved at være et fasttømret komikerpar.

Per Pallesen har sagt ja til at instruere næste år.

- Vores ?sædvanlige? instruktør, Jan Hertz, har fået en stor teateropgave i Sverige, udtaler Leif Maibom - og han ville derfor gerne have et friår. Så vi lagde vore fyldige hoveder i blød og det kom der mange bud ud af. Og så var der pludselig én, der sagde:

- Hva´ med Per?

Og så sagde jeg:

- Selvfølgelig! Det er lige manden.

Og Leif Maibom tilføjer, at Per Pallesen ikke behøvede et sekunds tænkepause.

Det var et klart ja med det samme, fortæller han. .

Mere kultur