Marlene endte i kørestol efter påkørsel

For halvanden uge siden blev Marlene Lorenzen fra Sydals ramt af en bil ved ringriderfest. Nu er hun bundet til kørestol og frygter at miste sit job.

På et øjeblik bliver 46-årige Marlene Lorenzens hverdag vendt på hovedet. Da hun ved midnatstid står ved indgangen til ringriderfesten i Skovby og ringer efter en taxi, nærmer en bil sig.

- Den sneg sig omkring en anden bil, og jeg synes, det var mærkeligt, da der var kørselsforbud, siger hun til TV SYD.

Bilen triller videre i retning af indgangen til ringriderfesten.

- Så så jeg, at den accelererede. Jeg hørte et ’bumb’, og jeg var væk.

Marlene Lorenzen fik at vide, at hun fløj hen over bilen og landede tre meter væk. Bilisten – en 28-årig lokal mand – flygter fra stedet. 

29. juli skrev vi på tvsyd.dk, at kvinden slap uskadt fra påkørslen – det oplyste politiet. Men det er ikke korrekt.

Marlene Lorenzen bliver nemlig kørt til traumecenteret i Aabenraa, hvor hun får at vide, at hendes knæ er brækket, at hun har hjernerystelse og hul i baghovedet.

Hun bliver opereret og nogle dage efter ulykken bliver hun udskrevet. Knæet skal hun holde i ro, og hun er derfor bundet til en kørestol i seks uger.

- Min hverdag blev ødelagt på et sekund. Jeg kan ingenting selv. Jeg skal have hjælp til at gå i bad, lave mad og gøre rent. Jeg kan ikke komme ud af mit hus på egen hånd, siger hun til TV SYD.

Når de seks uger er gået, skal Marlene Lorenzen til tjek. Her skal det formentlig afgøres om hun kommer til at få men af ulykken, men hun frygter det værste.

- Mit arbejde er at gøre rent. Så jeg frygter, at jeg kan miste mit arbejde på grund af ham.

- Jeg er sur på ham. Han har ødelagt meget for mig, min familie og mine omgivelser lige nu.

Den 28-årige billist blev arresteret på sin privatadresse efter påkørslen. Forude venter ham et retsligt efterspil.