Michaela kvittede livet i Danmark og er nu blandt verdens bedste

Michaela Lintrup kommer fra Als, men for to år siden valgte hun at satse på en drøm - i dag er hun en verdensstjerne i Counter-Strike.

For to år siden kvittede den dengang 17-årige Michaela Lintrup handelsskolen, vinkede farvel til Als og rejste til Spanien. I dag lever hun næsten udelukkende af at spille Counter-Strike.

-Jeg gjorde det, fordi jeg vidste, at jeg kunne leve af det, ellers havde jeg aldrig gjort det. Jeg havde ventet til den dag, jeg vidste, at jeg kunne leve af det, siger hun til TV SYD.

Nu forsøger hun at se hvor langt talentet rækker. Team Secret, som Michaela Lintrup er en del af, spiller i disse dage turneringen ved Copenhagen Games i København.

Holdet består af spillere fra Sverige, Rusland og Ungarn – og så er det tilmed det bedste kvindelige Counter-Strike hold i verden. Michaela Lintrup er da også en ambitiøs ung dame.

-Jeg bliver en helt anden, når jeg spiller. Jeg fokusere så meget, og det er bare mig, den her skærm, og det her spil. Der er ingen der skal prøve at stoppe mig i at leve af det, siger hun.

I videoen herover kan du blandt andet høre, hvad  Michaelas Lintrups mor siger til datterens valg.