Motocross-medaljer skal uddeles i Nybøl

Danmarks bedste motocross-kørere dyster søndag på banen i Nybøl ved Sønderborg. Det er sidste runde i det danske mesterskab, så efter dagens løb er det sikkert, hvem der får medaljer om halsen.

Søndag mødes landets bedste motocrosskørere på Nybølbanen ved Sønderborg, til den afgørende duel om det danske mesterskab.

Medaljerne skal uddeles for det samlede mesterskab, men der er på forhånd lagt op til, at der også bliver en hård kamp om den samlede sejr på finaledagen.

I MX1-klassen ligger det lokale fokus på brødrene Stefan og Thomas Kjer Olsen, som begge er blandt favoritterne på dagen. Stefan er den ældste af de to brødre, og han ligger på en tredjeplads i den samlede stilling, så ud over at køre efter sejren på dagen, skal han også holde fokus på sin medaljejagt.

- Det er klart, at jeg rigtigt gerne vil vinde på hjemmebane, men jeg ved også godt, at der bliver skarp konkurrence fra både Nikolaj Larsen og Ricky Renner, som har været utroligt godt kørende i år. Derudover kommer lillebror (Thomas Kjer Olsen, red.) også til start, så der bliver nok at se til. Men jeg tror da på, at jeg kan ende med en medalje i mesterskabet, siger Stefan Kjer Olsen i en pressemeddelelse.

Pointene i toppen er stadigvæk så tætte, at Stefan kan blive hentet af Kim Sørensen (Fjerritslev) der ligger på en fjerdeplads, men også kan nå op til Nikolaj Larsen fra Næstved, som i øjeblikket ligger på andenpladsen. Helt i front af mesterskabet ligger amerikaneren Ricky Renner - som også kan deltage i DM, fordi det køres som et åbent mesterskab - og ham er det kun er Nikolaj Larsen der stadigvæk har en mulighed for at hente.