TV der bevæger dig

Obduktion bekræfter: 58-årig blev påkørt

Politiet leder stadig efter personer, der kan have informationer i sagen.

Dødsulykken skete på Ringvej i Nordborg. Foto: Local Eyes

Den 58-årige mand, der døde tirsdag, blev ramt af en bil. Det viser obduktionen af manden.

- Den type af læsioner, som manden har, kan man kun få ved et slag og ikke fra et fald, fortæller John Weber Pedersen, der er politikommissær ved Syd- og Sønderjyllands Politi.

Manden blev fundet død klokken 10.24 på Ringvej i Nordborg. Obduktionen viser, at manden er død af sine hovedskader meget kort tid efter påkørslen.

Syd og Sønderjyllands Politi fortæller, at manden formodentlig er blevet ramt af bilens sidespejl.

Læs også Politiet beder om hjælp til at opklare, hvordan 58-årig mistede livet på vej

Ramt af SUV

Et vidne fra hændelsen så ikke selve påkørslen, men så en bil køre derfra bag en anden bil i et roligt tempo. Bilen beskrives som en grålig, ældre SUV-lignende bil på størrelse med en Suzuki Grand Vitara. Om det er denne specifikke type bil, der har dræbt manden, ved man dog ikke.

Det var en bil i denne størrelse og form, der påkørte den 58-årige. Dog var bilen, der påkørte manden, grålig. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Føreren beskrives som en yngre mand, formodentlig mellem 25 og 30 år gammel, lys i huden og muligvis iført en hvid T-shirt.

Syd- og Sønderjyllands Politi vil gerne tale med alle, der mener at vide, hvor bilen er, og hvem føreren kan være. Politiet vil ligeledes gerne vide, om nogen har set en lignende bil i området tirsdag.

Politiet kan kontaktes på nummeret 1-1-4.

Mest sete på tvsyd.dk