Omfattende narkosag afsluttet mandag med to fængselsdomme

I alt 11 narkohandlere idømt knap 25 års fængsel

Mandag  fik en 22-årig ung mand fra Sønderborg en fængselsstraf på to år og tre måneder for handel med kokain og hash. Dommen faldt  ved retten i Sønderborg og dermed er en stor narkosag med udgangspunkt i Sønderborg og Kolding afsluttet efter omfattende efterforskningsarbejde af Syd –og Sønderjyllands Politi.

I sidste uge blev en 46-årig mand fra Sønderborg idømt en lignende straf for handel med amfetamin og hash i sagen. Sidste år blev yderlige ni personer idømt fængselsstraffe. I alt er 11 personer fra Sønderborg og Kolding nu tilsammen idømt knap 25 års fængsel i det omfattende sagskompleks.  Den længste straf er fem års fængsel, flere er idømt tre års fængsel.

Kriminaliteten drejer sig om handel med kilovis af amfetamin og hash samt kokain. Salget er sket dels fra private adresser i Kolding og Sønderborg og dels fra rastepladser langs motorvejen.

Senioranklager Rikke Brændgaard-Nielsen fra Syd- og Sønderjyllands Politi siger til TV SYD:

-Jeg er tilfreds med de fængselsstraffe, som retten har afsagt. Der er tale om alvorlig kriminalitet og retten har stort set fulgt anklagemyndighedens påstande.